När vi har sorterat din påse får du ett mail och du kan då gå in på ditt Sellpy-konto och se alla dina saker, hur vi har valt att sortera dem och varför. Du har då 48 timmar på dig att framföra frågor eller önskemål via ditt Sellpy-konto gällande ombedömning eller varor som önskas tillbaka. Efter 48 timmar skänker vi det som vi valt att inte lägga upp till försäljning till välgörande ändamål.

Begär ombedömning av utsorterade varor
Du kan begära en ombedömning inom 48h och välja att få tillbaka varan om ombedömningen nekas. Du betalar då en fraktkostnad på 49 SEK per försäljning, som täcker alla varor som du önskar få tillbaka från den försäljningen. Om varorna då läggs ut till försäljning och ingen vara ska skickas tillbaka, återbetalar vi dig fraktkostnaden automatiskt efter 14 dagar.

Få tillbaka utsorterade varor direkt
Du kan också begära tillbakaskick av utsorterade varor på en gång, utan att begära ombedömning. Du betalar då en fraktkostnad på 49 SEK per försäljning för de varor du vill få tillbaka.

Information om hur du begär en ombedömning hittar du HÄR.