Tillsammans med Sellpy-påsen kan vi även skicka med den kostnadsfria gröna påsen om du anger detta när du beställer Sellpy-påsen. Den gröna påsen rymmer ca 6 liter. Var noga med att stoppa ned den gröna påsen i Sellpy-påsen.

I den gröna påsen kan du lägga ner textilier som du inte vill försöka sälja men ändå vill bli av med. Förslut påsen och stoppa den i din Sellpy-påse så ser vi till att innehållet återanvänds, återvinns eller skänks utan kostnad. Vi kommer alltså inte öppna den gröna påsen och därmed inte registrera innehållet på ditt Sellpy-konto.

Med textilier avses exempelvis:

• Kläder

• Handdukar

• Sängkläder

• Gardiner

• Dukar