För att boka upphämtning:

Gå till https://www.sellpy.se/orderPickUp

Upphämtning görs med Airmee

• Klicka på “Beställ Upphämtning”.

• Fyll i dina adress- och kontaktuppgifter.

• Efter bokningen får du ett bekräftelse-SMS från Airmee med information om den tid och dag du valt.

• Du får även en bekräftelse via mail från oss på att bokningen har gått igenom samt mer detaljerad information om din upphämtning.

Ställ gärna Sellpy-påsen utanför dörren precis innan

Du är välkommen att ställa påsen utanför dörren och ansvarar för den tills vi plockar upp den. Var noga med att fylla i din portkod i beställningen om du bor i ett lägenhetshus.

Du behöver inte märka påsen inför att vi ska hämta den. Din påse registreras ett unikt ID kopplat till din mailadress i samband med upphämtningen.

Ändra i upphämtning med Airmee

Du kan justera adressuppgifter, byta tid eller avboka via länken i SMS:et du får från Airmee. I dagsläget går det inte att ändra antalet påsar för upphämtning efter en lagd bokning. Vill du skicka med fler påsar än bokat antal behöver du antingen avboka aktuell upphämtning eller boka en ny tid via https://www.sellpy.se/orderPickUp för resterande påsar.

Läs mer om var vi erbjuder upphämtning HÄR.