Vilkår og betingelser
Simon Cederholm Lyhne avatar
Skrevet af Simon Cederholm Lyhne
Opdateret over en uge siden

Sidst opdateret: 11. August 2023

Disse betingelser (i det følgende benævnt "vilkår") regulerer adgangen til- og brugen af ​​platformen (i det følgende benævnt "tjenesterne") leveret af Shouter ApS (DK40020179), Marselisborg Havnevej 30 ST, 8000 Århus C, Danmark . (i det følgende benævnt "Shouter") stiller til rådighed for sine medlemmer. Medlemmer omtales derefter som "dig", "din", "din" osv.

Din adgang til og brug af tjenesterne kan kun ske med dit forudgående samtykke. Shouter beder og rådgiver nøje, at du læser disse vilkår omhyggeligt, inden du bruger tjenesterne. Yderligere vilkår gælder for delvise tjenester. Du skal acceptere sådanne specielle vilkår inden brug. Ud over disse Vilkår gælder yderligere vilkår, og i tilfælde af uoverensstemmelse gælder de Yderligere Vilkår for disse Vilkår. Disse- og yderligere vilkår kan ændres ensidigt af Shouter. Du får besked ved dit login til tjenesterne, og ved at fortsætte med at bruge tjenesterne efter sådanne oplysninger, accepterer du automatisk ændringerne. Oplysninger kan også sendes via e-mail eller andre kontaktoplysninger, du muligvis har givet Shouter ApS.

1. Tjenester

Tjenesterne udgør en teknologiplatform, der giver medlemmer mulighed for at udnytte deres individuelle personlige færdigheder samt tid, ved at oprette opgaver og finde hjælp til disse via Shouter. I denne forbindelse gøres det klart, at Shouter kun faciliterer den overordnede kontakt mellem medlemmerne, da medlemmerne selv arrangerer og planlægger alle opgaver (shouts) individuelt og sammen (i det følgende benævnt "endelig aftale"). Enhver endelig aftale indgås mellem brugere uden ansvar for Shouter.

Al information om opgaver og transaktioner, der tilbydes gennem Shouter, er baseret på information udelukkende fra brugerne, der tilbyder de nødvendige personlige- samt opgavemæssige info — og Shouter påtager sig ingen forpligtelse til at gennemgå de enkelte medlemmers konti- og forudsætninger for enten at udføre projekter og opgaver eller at engagere sig med hinanden gennem tjenesterne. Dog sørger Shouter altid for, at kun identitets-verificerede brugere kan byde på opgaver. Tjenester leveres som en begrænset, ikke-eksklusiv, tilbagekaldelig, ikke-overførbar licens. Licensen inkluderer adgang til og brug af de tjenester, der leveres af Shouter. Du må ikke ændre indholdet, omgå systemet eller fjerne copyright, varemærke eller andre beskyttede beskeder fra nogen del af tjenesterne, reproducere, distribuere, licensere eller på anden måde udnytte og bruge tjenesterne, undtagen som det udtrykkeligt er tilladt til de formål, der er beskrevet ovenfor.Tjenesterne stilles til rådighed som de er; dette betyder, at Shouter ikke garanterer, at tjenesterne eller nogen del deraf fungerer på bestemte enheder. Ingen specifik oppetid er garanteret, og du skal selv give den nødvendige beskyttelse mod virus, malware osv. Shouter implementerer den nødvendige og rimelige beskyttelse af egen data i softwaren. Der er ingen kompensation for funktionsfejl- og forsinkelser.

2. Medlemskonti

Du skal oprette en medlemskonto en bruger) og i denne henseende give de oplysninger, som Shouter kan kræve fra tid til anden. Du skal være mindst 18 år gammel, og Shouter må kræve ID-bekræftelse med gyldigt foto-ID. Kontoregistrering kræver, at du indsender visse personlige oplysninger samt mindst en gyldig betalingsmetode (enten et kreditkort eller en accepteret betalingspartner). Du er ansvarlig for at opdatere din data til enhver tid, hvilket skal ske via dine personlige adgang til din profil på tjenesterne (platformen).

Når du vil tilmelde dig som medlem, beder vi dig om personlige medlemsoplysninger f.eks. andet navn, adresse, e-mail, telefonnummer m.fl. Som medlem accepterer du derfor udtrykkeligt, at disse oplysninger behandles, lagres og må videregives af Shouter til vores interne datterselskaber, jf. afsnittet om tredjeparts tjenester- og indhold.

Tjenesterne og platformen må ikke bruges af personer under 18 år, og du må ikke overlade brugen til andre. Ønsker du at slette din brugerkonto, bedes du venligst gøre dette under din profil, individuelt og egenhændigt.

Hvis der er mistanke om, at en person uberettiget er blevet bekendt med Brugerens brugerkontooplysninger eller har adgang til Brugerens brugerkonto, skal Brugeren straks give Shouter meddelelse herom. Brugeren er selv-ansvarlig for enhver brug af Shouters Tjeneste og eventuel aktivitet på Brugerens brugerkonto.

3. Endelige aftaler

Endelige aftaler regulerer forholdet mellem medlemmer (Shouters og Doers) vedrørende én eller flere opgaver. Hvis en endelig aftale ikke overholdes, inklusiv dennes yderligere betingelser der gælder, kan Shouter lukke et eller flere medlemmers profil uden varsel.

Tjenesten fungerer som et sted, hvor medlemmer kan oprette forbindelse til hinanden, og Shouter er ikke en del af den endelige aftale mellem medlemmerne. Specifikke vilkår for en opgave, der med succes er løst af et medlem og belyses i den endelige aftale.

Medlemmerne er fuldt ansvarlige for al information f.eks. billeder, tekst og andet indhold, der er annonceret og efterfølgende angivet i en endelig aftale. Når et shout er oprettet og en Doer ønsker at lave en aftale, kan vedkommende sende et tilbud med besked og pris. Som hhv. både Shouter (opgaveejer) og Doer (opgavetager) skal al kommunikation vedrørende opgaven ske via chat. Vigtigt at bemærke, at udveksling af telefonnumre, adresser og andre personlige oplysninger, samt forsøg på betaling uden for appen, er strengt forbudt og at Shouter har ret til at gennemgå al kommunikation mellem brugere, hvis der er mistanke om overtrædelse af disse regler. Overtrædelse kan medføre, at brugere suspenderes fra platformen uden forudgående varsel. Disse retningslinjer sikrer, at medlemmer ikke bliver snydt, efterladt, eller forsøger at undgå tjenesten Shouter tilbyder.

Den endelige aftale indgås via tjenesterne og medlemmer være i stand til at betale med betalingskort via en sikker betalings-terminal, der tilbydes af Shouters tredjeparts betalingsudbyder.

4. Adgang og kommunikation

Al kommunikation vedrørende opgaver skal foregå via chat for både Shouter (opgaveejer) og Doer (opgavetager). Det er vigtigt at bemærke, at udveksling af telefonnumre, adresser og andre personlige oplysninger, samt forsøg på at betale uden for appen, er strengt forbudt. Shouter forbeholder sig retten til at gennemgå al kommunikation mellem brugere, hvis der er mistanke om overtrædelse af disse regler.
Enhver kommunikation gennem tjenesterne må gennemgås- og læses af ansatte og/eller repræsentanter i Shouter. Overtrædelser kan føre til, at brugere bliver suspenderet fra platformen uden forudgående varsel. Disse retningslinjer sikrer, at medlemmer ikke bliver snydt, efterladt eller forsøger at omgå den service, Shouter tilbyder.

Shouter kan fjerne- og eller redigere diverse oplysninger fra og i kommunikationen, ligesom at, Shouter fra tid til anden kan bruge tredjeparts-e-mail-servere til at sende og spore modtagelse af e-mail-beskeder. forespørgsler på e-mails samt til at analysere mønsteret for brug af forespørgselsfunktioner rapporteret af disse sporingssystemer fra tredjeparter.

5. Betalinger

Brugen af Shouters tjenester indebærer en betaling til de brugerer, som du indgår en endelig aftale med. Udover dette kan der være betalingsgebyrer- og omkostninger for Shouter. Shouter benytter Stripe som betalingsløsning, og ved at bruge Shouter som Doer accepterer du oprettelsen af en Stripe Connect konto, som håndterer udbetalinger til din konto- eller kort. Ved at bruge Shouters platform giver du samtykke til, at vi som Shouter må foretage betalinger på dine vegne i forbindelse med en opgave. Betalingen bliver automatisk trukket på din kreditkort-konto (eller opkrævet via faktura) ved accept af opgaven. Shouter har ret til, at reservere beløbet på din kreditkort-konto eller foretage en autorisering, når ordren er afgivet via vores tjeneste, på vegne af Partneren.

Det er vigtigt at understrege, at Shouter fungerer som agent og ikke garanterer betaling eller påtager sig ansvar for nogen del af den endelige aftale. Hvis du annullerer en aftale med et andet medlem, kan der være et afbestillingsgebyr, som du skal betale. Ansvaret for at aftale en eventuel tilbagebetaling af et beløb ligger mellem Shouteren og Doeren. De muligheder og vilkår, der gælder, er angivet i den individuelle endelige aftale, som indgås med det andet medlem.

Afbestillingsgebyr: Hvis du afbestiller en aftale med et andet medlem, pålægges et afbestillingsgebyr svarende til 10% af opgavens pris. Dette gebyr kompenserer for de administrative omkostninger og den potentielle ulempe for det andet medlem.

Tvistløsning: Hvis du indgiver en klage mod en anden part, vil vores supportteam træde til for at mediere og afgøre ansvaret for afbestillingsgebyret. Formålet med mæglingsprocessen er at være retfærdig og rimelig, idet man tager højde for situationens specifikke omstændigheder.

Endelige aftaler: Alle specifikke muligheder og vilkår er angivet i den individuelle endelige aftale, som du indgår med det andet medlem. Denne aftale regulerer de specifikke detaljer i jeres engagement, hvilket sikrer klarhed og gensidig forståelse.

6. Tredjeparts tjenester og indhold

Ved brugen af vores tjenester kan Shouter anvende tredjepartstjenester og indhold for at sikre en stabil og brugervenlig drift af vores tjenester. Du kan finde yderligere oplysninger om dette i Shouters fortrolighedspolitik. Din adgang til vores tjenester er underlagt vilkårene i tredjepartsbetingelserne, og vi henviser dig til de respektive tredjeparter for at få flere detaljer. De indsendte medlemsdata registreres og opbevares af Shouter som den dataansvarlige og stilles om nødvendigt til rådighed for dig og andre medlemmer, der ønsker at indgå en endelig aftale. Vi behandler medlemsoplysninger strengt fortroligt for at beskytte persondata og privatliv, medmindre andet er angivet ovenfor. Vi sikrer løbende, at vores it-løsninger er sunde og behandles i overensstemmelse med god praksis for databehandling.

Du må ikke videregive følsomme oplysninger såsom religion, race, politisk tilhørsforhold, fagforeninger, seksuel orientering, sundhedsoplysninger osv., da vi muligvis ikke er autoriseret til at behandle og videregive sådanne oplysninger. Hvis du forventer at give oplysninger af denne art, forbeholder Shouter sig retten til at slette dem uden varsel.
Du har til enhver tid ret til at blive informeret om, hvilke oplysninger der er registreret om dig, og du har ret til at anmode om, at de registrerede oplysninger slettes.

7. Skatter og gebyrer

Du er selv ansvarlig for at betale alle skatter og afgifter i forhold til enhver indtjening, der er akkumuleret gennem Shouter-platformen.

8. Kommunikation

Når du opretter en medlemskonto, accepterer du at modtage bindende beskeder og oplysninger om din profil og brug via de kontaktoplysninger, du giver (e-mail, sms, adresse osv.). Du kan når som helst ændre dine præferencer (under behørig hensyntagen til minimumskravene) på din personlige profil.

9. Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrænsning

For at opretholde et højt niveau af troværdighed vedrørende tjenesterne kan Shouter når som helst, uden varsel og uden ansvar, slette, suspendere eller ændre medlemsprofiler, som følge af ukorrekte oplysninger, overtrædelser af disse vilkår eller anden gældende lov internt, såvel eksternt.

10. Ansvarsfraskrivelse

Tjenesterne leveres som "de vises" og "som de er tilgængelige". Shouter fraskriver sig ethvert ansvar og forpligtelser. En endelig aftale indgås i mellem medlemmerne og uden Shouters ansvar for pålidelighed, kvalitet, kvantitet, tilstand eller andet angående de tjenester et medlem tilbyder, præsenterer og accepterer og udfører.

11. Begrænset ansvar

Under ingen omstændigheder hæfter Shouter for direkte- eller indirekte tab, hændelige, straffende eller følgeskader, herunder tabt fortjeneste, data, personskade eller materiel skade relateret til Tjenesterne eller resultaterne af brugen af ​​Tjenesterne.

12. Skadesløsholdelse

Du accepterer at skadesløse og fritage Shouter, dets medarbejdere, direktører og ledelse samt bestyrelse og investorer for ethvert krav, ansvar, forpligtelse, tab, ansvar og omkostninger (herunder advokatgebyrer), der kan opstår som følge af eller i forbindelse med brugen af ​​tjenesterne.

13. Ændringer

Du skal regelmæssigt holde dig opdateret med de gældende betingelser, der kan opstå på grund af ændringer i Shouters-tjenester, lovgivning osv.

14. Diverse

Hvis du har spørgsmål om Shouters-systemer og tjenesterne eller betingelserne, er du velkommen til at kontakte Shouter via e-mail: team@shouter.app

15. Tvister

Hvis en tvist opstår på baggrund af tjenesterne, hjemmesiden og tjenesterne eller relaterede forhold i forholdet mellem dig og Shouter, afgøres den i overensstemmelse med dansk lovgivning og ved de danske domstole med Århus Byret som aftalt sted.

I tilfælde af utilfredshed med vores tjenester eller vores behandling af en given sag, bør du aldrig tøve, men være velkommen til at kontakte os direkte. Hvis vi ikke kan finde en fælles løsning, kan klager indgives til 'forbrugerklagenævnet', hvis du er forbruger. Læs mere på www.forbrug.dk

Vi ønsker alle en supergod fornøjelse med Shouter,

De bedste hilsner fra alle i- og omkring Shouter.

Shouter ApS DK40020179, Marselisborg Havnevej 30 ST, 8000 Aarhus C, Danmark.