layout.skip_to_main_content
Account vergrendeld

Ik kan niet meer inloggen - Account geblokkeerd - Invalid credentials

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer er te vaak is geprobeerd in te loggen op een account met onjuiste inloggegevens, zal het account worden vergrendeld.

Het is op dit moment niet meer mogelijk om toegang te krijgen via de reguliere manier van gebruikersnaam en wachtwoord.

Bij vergrendeling van een account wordt er een email uitgestuurd om het account weer te ontgrendelen met het onderwerp Signhost account geblokkeerd:

Figuur 1 - De email ter notificatie van het vergrendelen van het account.

Wanneer je wederom toegang wilt tot het account is het nodig het account te ontgrendelen via de meegestuurde link in deze email. Deze zal een browserpagina openen met de melding dat het account wederom open is:

Figuur 2 - Ontgrendel het account met een druk op de knop 'Unlock my account'.

Na het ontgrendelen zal direct het inlogscherm worden getoond:

Figuur 3 - Direct inloggen na het ontgrendelen van het account.
​

Let op!

Wanneer het wachtwoord niet klopt nadat het account is ontgrendeld wordt het account direct weer vergrendeld! Mocht het wachtwoord dus niet meer bekend zijn, dan is het goed allereerst het wachtwoord te herstellen.
​

Ons support team helpt u graag verder via de chat of via support@signhost.com