layout.skip_to_main_content
Geen activatiemail ontvangen

E-mail met activatie link - Gebruiker activeren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na het uitnodigen van een gebruiker in het scherm met gebruikersbeheer sturen we een activatiemail. Een gebruiker kan op de link in de mail klikken om een wachtwoord aan te maken.

Deze activatiemail ziet er als volgt uit:

Komt deze mail niet binnen?

• De mail is altijd in het Nederlands. Helaas werkt de vertaalde mail door een bug niet, hier wordt aan gewerkt;

• Zoek op de afzender: noreply@signhost.com;

• Zoek op de onderwerpregel: portal.signhost.com;

• Na 5 dagen sturen we een herinnering uit.

• Ga naar ons portaal > vul het betreffende e-mailadres in > kies voor 'Wachtwoord vergeten?'

Als alle stappen mislukken: neem contact op met ons support team. Tot 10 dagen na verzending kunnen wij dit controleren in ons mailsysteem.

We werken aan een verbetering waarbij het mogelijk is opnieuw een activatiemail uit te sturen vanuit het gebruikersbeheer.

Krijg je een fout te zien als je op de link in de activatiemail klikt, bijvoorbeeld dat deze al is gebruikt of niet meer geldig is?

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com