layout.skip_to_main_content
Signing viewer doet geen redirect na ondertekenen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je klaar bent met het tekenen van een contract word je verondersteld terug te keren naar een andere webpagina. Wanneer dit niet gebeurt, ervaar je een bug.

Je kunt ons helpen deze bug te analyseren en te verhelpen. Hiervoor zoeken we de bron van de pagina waar de redirect niet plaatsvindt.

Stappen

Zie deze stappen geanimeerd in onderstaande afbeelding!

• Op de pagina waar je niet wordt doorverwezen, klik je met de rechtermuisknop op de pagina;

• Selecteer 'bekijk de pagina als bron';

• Selecteer de broncode van de pagina met CTRL+A;

• Kopieer de broncode van de pagina;

• Plak de broncode van de pagina in een notitieblok of tekstbestand;

• Stuur de broncode naar ons via chat of support@signhost.com

Bedankt voor de hulp!