layout.skip_to_main_content
Fout bij iDEAL of iDIN verificatie

Fout bij iDEAL betaling of iDIN verificatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is alleen van toepassing wanneer je een ondertekenverzoek hebt ontvangen die verstuurd is via onze ondertekendienst. Heb je vragen over het activeren van iDIN? Neem contact op me jouw bank of lees hierover meer op de website van iDIN.

Na het uitvoeren van een verificatie met iDEAL of iDIN dien je terug te komen in het ondertekenproces. Er zijn een aantal oorzaken waardoor jouw PC of ander apparaat jou niet succesvol terugstuurt naar onze omgeving:

Smartphone / tablet:

• Het proces wordt gedaan op een smartphone met een andere browser dan de standaard browser. Bekijk de instellingen van jouw apparaat om de standaardbrowser te achterhalen.

• Het proces wordt gestart in een in-app browser. Dit gebeurt bijvoorbeeld met koppelingen die worden geopend vanuit de Gmail-app. Als dit het geval is, kopieer dan de link uit de e-mail en plak deze direct in je standaardbrowser.

PC:

• De oorzaak kan liggen aan het feit dat de pc beveiligd is met een virusscanner, zoals Kasperky die alle bankzaken in een aparte veilige browser regelt. Hierbij adviseren we de virusscanner uit te zetten of het proces op een ander apparaat uit te voeren.

Kun je het ondertekenproces niet succesvol voltooien?
Probeer het op een ander apparaat of neem contact op met de organisatie die jouw het ondertekenverzoek heeft toegestuurd.