Integratie gids
Signhost Google Workplace Add-on installeren

Hoe installeer ik de Signhost Google Workplace Add-on?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds kort hebben wij een nieuwe productnaam: Signhost. De add-on is momenteel nog in de oude stijl en hanteert onze vroegere productnaam: Evidos.

Dit support artikel legt uit hoe je de Signhost Add-on voor Google Workplace installeert. Met de Signhost Add-on kun je direct vanuit je Gmail of Google Docs bestand digitaal ondertekenen.

Wil je weten hoe je een usertoken genereert? Klik hier om ons support artikel hierover te lezen.

Installeren

Je kunt de Signhost add-on hier vinden in de Google Workspace Marketplace. Klik vervolgens op 'Installeren'.

Een pop-up zal je vragen om de installatie toestemming te geven. Druk op "Doorgaan"

Selecteer account

Selecteer het Google account waarmee je de add-on wilt koppelen:

Gebruik van de Signhost Google Add-on in Google Docs

Wanneer je een Google Docs document opent, tref je het Signhost icoon in de sidebar. Zodra je op het icoon klikt, kun je gebruik maken van de add-on.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of via support@signhost.com