Flera signaturrutor

Hur man lägger till flera signaturer på samma kontrakt

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du lägger till flera mottagare har du också möjlighet att lägga till flera signaturrutor. Den här artikeln kommer gå igenom hur du lägger till flera signaturrutor.

1. Öppna först det kontrakt som du vill bli undertecknat genom att gå till "Skicka nytt" och välja från mall eller dokument. Fyll i kontraktet och alla dina mottagare.

2. Klicka nu i dokumentet så att verktygsfältet visas och lägg till dina signaturrutor genom att klicka på "Signeringsruta". Notera! Alla signeringsrutor tilldelas som standard för den första mottagaren.

3. Redigera den tilldelade mottagaren genom att klicka på varje signaturruta och välj din mottagare.

4. När du har tilldelat dina signaturrutor och fyllt i dokumentfälten är du redo att skicka kontraktet!