Dokument- & Mallinställningar
Signerings- & inbjudningsmetoder

Lär dig vilka signeringsmetoder som stöds av SimpleSign

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan välja mellan flera signeringsmetoder när du skickar dina kontrakt. Den här artikeln går igenom de olika alternativen.

Inbjudningsmetoder

1. För att justera dina inställningar, bläddra nedåt i fältet mottagare och rutan "Inbjudan genom" visas. Dina alternativ kommer att finnas tillgängliga i en drop-list.

E-post/SMS: Mottagarna kommer att kunna underteckna dokumentet på alla elektriska enheter som stöds som datorer, smarta telefoner och surfplattor.

Möte: Mottagaren finns på plats och kommer kunna underteckna dokumentet direkt på din enhet.

Signeringsmetod

2. Rutan "Autentisering" kommer att visas "Inbjudan genom" och här kan du välja önskad signeringsmetod.

Intyg: Dokument skickas till mottagaren som kan intyga dokumentet.

E-signatur: Mottagaren kan bekräfta och underteckna dokumentet direkt på sin enhet.

E-sign och SMS-pin: Om du vill att din mottagare ska underteckna dokumentet med en extra säkerhetsåtgärd, kommer den här metoden att göra det möjligt för mottagaren att öppna dokumentet och för att signera måste mottagaren tillhandahålla SMS-koden som har skickats till deras mobilenhet.

Bank-ID: Avancerad e-signeringsmetod som gör det möjligt för mottagaren att skriva med sitt personliga Bank-ID.

Skrivskyddad: Om du har flera mottagare eller bara vill skicka ett dokument för mottagaren att läsa och inte skriva, är skrivskydd det perfekta alternativet.