Profilering

Hur du profilerar ditt konto

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med SimpleSign kan du profilera ditt konto så att det passar din affärsprofil och gör den ännu mer professionell. Den här artikeln går igenom hur du profilerar din användarprofil.

1. Se till att detta tillägg är aktiverat genom att öppna menyn till vänster, gå till tillägg och sök efter "Profilering". Om funktionen är aktiverad kommer denna ikon att visas, om inte bara klicka på tillägget och välj "Lägg till enkelt tecken".

2. Gå nu till "Inställningar" och klicka på "Profilering".

3. Lägg till logotypen som du vill ska synas när du skickar dina dokument samt företagsnamn och favoritikon för att märka webbläsaren.

Så här kommer dina inställningar att se ut för mottagaren: