Mottagarinställningar

Hantera dina standardfält för att skickar mallar till dina mottagare

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I avsnittet "Mottagarinställningar" kan du välja standardfält som används när du skickar ett kontrakt. I den här artikeln går vi igenom den enkla processen att göra det.

1. Öppna menyn till vänster och gå till "Inställningar" och välj sedan "Mottagarfält".

2. Följande sida visas. Redigera nu den information du vill ha tillgänglig när du skickar dina kontrakt.

Här kan du ändra mottagarens roll samt lägga till fler roller. Notera! Personfält är kopplade till mottagarinformationen och organisationsfält till företagsinformation.

Du kan också välja att lägga till anpassade fält genom att trycka på de grå knapparna nedan. Den enda obligatoriska informationen när du skickar dina dokument är namn och e-post.

3. Gå nu till höger hörn nedan och tryck på "Spara". Dina standardinställningar är redo att användas när du skickar dina dokument.