Add-Ons

Optimera ditt konto med hjälp av våra tilläggsfunktioner

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Add-Ons (tilläggsfunktioner) hjälper dig att optimera ditt SimpleSign-konto. Vissa Add-Ons är aktiverade som standard medan andra finns som tillval.

Om du har några frågor om någon särskild Add-On efter att ha läst den här guiden, kontakta oss så hjälper vi dig.

Hitta Add-Ons

1. Öppna din vänstra meny och gå till "Add-Ons"

2. Följande sida visas. Genom att klicka på varje Add-On får du en kort beskrivning av funktionalitet och användningsområde. Om du vill se mer klickar du helt enkelt på knappen "Läs mer" för att komma till en förklarande sida som beskriver tillägget mer detaljerat.