Kontoinställningar
Skapa konto via LinkedIn/Google

Lär dig hur du skapar ett konto med din LinkedIn eller Google

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett LinkedIn- eller Googlekonto är det väldigt enkelt att skapa ett SimpleSign-konto. Klicka bara på LinkedIn eller Google för att skapa ditt konto. Nästa gång du besöker SimpleSign använder du samma knappar för att logga in på ditt konto.

Skapa konto LinkedIn:

1. Efter att ha klickat på "Prova gratis" på webbplatsen väljer du alternativet "LinkedIn".

2. Ange din LinkedIn-kontoinformation och klicka på "Logga in".

Skapa konto Google:

1. När du har klickat på "Prova gratis" på webbplatsen väljer du alternativet "Google".

2. Nu kan du välja det Google-konto som du vill ansluta till SimpleSign.