Lägg till video

Så här lägger du till en video i ditt kontrakt

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ett sätt att sticka ut och erbjuda en mer personlig touch på dina kontrakt kan vara att lägga till en video till dem. Den här artikeln går igenom hur du lägger till en video i dina kontrakt.

För att lägga till en video, klicka på detaljavsnittet när du skickar ett kontrakt (eller när du redigerar ett kontrakt).

När du har öppnat dokumentet som du vill skicka går du till Detaljer > Bläddra ner till Bifoga en video. Du kan välja att ladda upp en URL från YouTube, Vimeo vårt eget bibliotek. Fyll i informationen och tryck på Spara.