Signaturruta

Så här lägger du till en signatur i ditt dokument

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Signaturrutor är verktyg som används för att lägga till signaturer direkt i ett dokument. Dessa kan antigen vara din egen signatur eller en mottagares signatur. Signaturrutor kan ställas in för en vanlig signatur eller initialer. Du kan också ställa in dem så att de är obligatoriska eller valfria.

I den här artikeln går vi igenom hur du enkelt lägger till signaturrutor i dina dokument.

1. Klicka i dokumentet för att öppna verktygsfältet.

2. Klicka nu på alternativet "Signeringsruta".

3. Nästa steg är att välja signeringsroll. Klicka i signeringsrutan så visas dina alternativ.

Om du har flera mottagare i dokumentet visas allt för dig som alternativ, vilket gör att flera mottagare kan undertecknas ett enda dokument.

Du kan också välja vanlig signatur eller initialer.

4. Du kan också välja om signaturen ska vara obligatorisk eller valfri. Markera bara rutan "Obligatorisk" så är du klar.