Add-Ons
Avtalsbevakning

Hur man använder avtalsbevakning

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ladda ditt arkiv. Avtalsbevakning ger dig mer makt än någonsin över dina dokument medan du är i arkivet.

Det här tillägget lägger till ytterligare två flikar i dokumentinformationspanelen i ditt arkiv: "Om" och "Granskning".

Notera! För att kunna använda avtalsbevakning måste minst en kontraktstyp skapas.

Hur man lägger till en kontraktstyp:

1. Gå till inställningar > Tillägg

2. Välj "Avtalsbevakning" och klicka på fliken "Inställningar"

3. Klicka på "Lägg till kontraktstyp"

4. Ange ett namn, välj vilka inställningar du vill aktivera och klicka på spara.

Notera! Var och en av dessa inställningar förklaras i detalj nedan.

Använd fliken "Om"

1. Öppna informationspanelen för ett dokument i ditt arkiv

• Gå till "Arkiv"

• Dubbelklicka på mappar för att öppna

• Dubbelklicka på ett dokument för att öppna panelen

2. Klicka på fliken "Om"

3. Välj kontraktstyp (detta är vad du just skapade)

4. Låt mig nu gå igenom alla funktioner du får på fliken "Om"

• Dokument nr - varje dokument tilldelas ett nummer för att hjälpa till med organisationen och kan användas med vårt API; klicka på numret för att redigera

• Kategori - skapa dessa i inställningarna för kontraktskontroll på tilläggssidan

• Status - markera om dokumentet är aktivt, avslutat eller ett utkast

• Chef - vem som ansvarar för dokumentet

• Motpart (kontakt och organisation) - länka dokumentet till en kontakt och/eller en organisation; när du söker efter den här kontakten eller organisationen i arkivet kommer detta dokument att visas

• Dokumentfält - lägg till dokumentfält som metadata till ett dokument; dess data kommer inte att visas i dokumentet, utan kommer istället att hjälpa till med organisationen (t.ex. för signerade försäljningsdokument som du ställer in vilket kreditkort kunden signerade med) kan hans data komma åt med vårt API

Notera! Dess data kan nås med vårt API

Exempel på dokumentfält:

• Period och förnyelse - lägg till startdatumet för kontraktets längd och mer

• Kostnad - lägg till betalningsinformation angående informationen

Använd fliken "Granskning":

Fliken "Granskning" visar alla ändringar som gjorts i dokumentet, plus den exakta tid och datum då det inträffade.

Tips! Håll musen över evenemanget för att se den exakta tiden

Vi inser att detta ämne är komplicerat och djupgående, så kontakta oss gärna om du har några frågor.