Add-Ons
Överför signaturroll

Hur man tillåter användare att vidarebefordra ett dokument de fick för underskrift av en annan part

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Detta tillägg gör att mottagaren kan vidarebefordra dokumentet till rätt person direkt från signeringssidan. Denna artikel kommer att gå igenom hur du aktiverar funktionen och hur mottagaren kan använda den.

Aktivera roll för överföringssignatur:

1. Se till att tillägget är aktiverat genom att öppna den vänstra menyn, gå till "Tillägg" och sök efter "Överför signaturroll". Ikonen "Aktiverad" visas om funktionen är aktiverad. Om ikonen inte visas klickar du bara på tillägget och väljer "Lägg till enkelt tecken".

2. Du kan nu börja använda tillägget genom att klicka på "Skicka nytt" och välja mall eller ditt dokument. När dokumentet har öppnats går du till "Detaljer" och bläddrar ner till "Tillåt tillsvidare"

3. Slå på funktionen och skicka ditt dokument!

Hur du vidarebefordra dokumentet:

Öppna dokumentet och bläddra ner till slutet av dokumentet och välj "Vidarebefordra dokument".

Notera! Se till att dokumentet vidarefordras med detta tillägg i motsats till att bara vidarebefordra e-postmeddelandet som skickas med SimpleSign. På det sättet kan vi registrera vem som ser och undertecknar dokumentet i granskningsspårningen.