Utgångsdatum

Lägg till och hantera utgångsdatum för dina kontrakt

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du skickar ett dokument kan du ange ett utgångsdatum. Om datumet passerar kan mottagaren inte längre visa eller underteckna dokumentet. Istället visas en pop-up där mottagaren kan skriva in ett meddelande som skickas tillbaka till dig. Den här artikeln beskriver hur du arbetar med utgångsdatum för dina dokument.

Lägg till utgångsdatum:

1. Gå till "Skicka nytt" och välj det dokument eller den mall du vill skicka. När du kan se ditt dokument klickar du på "Detaljer" och går till "Signerings-deadline".

2. Ange nu antalet dagar fram till avtalsfristen och skicka sedan ditt dokument när du är redo.

För att lära dig mer om hur du förlänger utgångsdatumet för dina dokument, klicka på knappen nedan.