Add-Ons
Grupper och behörigheter

Hur man använder inställningar för behörighetsnivåer

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Grupper och behörigheter är ett utmärkt tillägg att använda när man vill se till att rätt användare har rätt behörighetsnivåer samt att hitta en gemensam struktur för ditt sätt att arbeta.

Var kan jag ställa in och redigera dessa ändringar?

1. Gå till din högra profil > välj "Användare" > gå till "Roller" och "Grupper".

Grupper

Skapa dina grupper och välj vilken tillgång till ditt SimpleSign-material de olika grupperna har. Du kan dela material som mallar, mappar, kontraktskontroll och kontraktstyper.

Det betyder att när en användare loggar in kommer den bara ha tillgång till det material som har delats med den grupp som den tillhör. Notera! En användare kan ingå i flera grupper - det är helt upp till dig.

Klicka här för att lära dig mer om hur du tilldelar dina användare olika grupper.

Roller

Du kan hitta Admin, Medlem och Chef som standardroller under "Roller" - du kan också lägga till dina egna roller. I det här avsnittet anger du standardinställningarna för dina olika roller.

På höger sida ser du de olika alternativen för vilka inställningar du kan redigera. Du kan begränsa behörigheterna för de olika rollerna till mallar, mappar och dokument för gruppmedlemmar och liknande.

Exempel: Admin har full tillgång till att redigera alla mallar i SimpleSign samt se alla användardokument. Chef har åtkomst till att redigera mallar om uppdatering behövs samt se andra användardokument i gruppen de hanterar. Medlem har bara tillgång till material som delas med dem och ingen tillgång till att se andra användares dokument. Notera! En person kan ha olika roller i de olika grupperna de har tilldelats.

Klicka här för att lära dig mer om hur du tilldelar olika roller till dina användare när du har lagt till dem i en grupp.