Azure-katalog

Lär dig hur du konfigurerar och använder Azure-katalog för enkel signering

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med vår aktiva Azure-katalog (AD)-tillägg kan du enkelt ställa in företagssignering med dina tidigare Microsoft-konton.

• Enkel inloggning för företag: Azure AD möjliggör enkel inloggning i företagsklass med SimpleSign så snart tillägget initialt har konfigurerats. Användare loggar in med sina företagskonton som finns i Aktiv Katalog.

• Automatisk skapande av konto: Azure AD gör det möjligt för användare att automatiskt skapa konton i SimpleSign vid den första inloggningen i SimpleSign-applikationen.