Add-Ons
SAML IDP-autentisering

Använd SAML 2.0-protokollet med SimpleSign

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vårt SAML IDP Autentisiering-tillägg gör att du enkelt kan konfigurera både företagssignering och automatisk kontohantering med hjälp av SAML 2.0-protokollet.

SAML 2.0 möjliggör enkel inloggning i företagsklass med SimpleSign så snart tillägget initialt har konfigurerats. Efter korrekt inställning möjliggör tillägget också automatisk kontoadministration, vilket gör det möjligt för administratörer att automatiskt skapa och hantera användarkonton och grupper i SimpleSign. Detta förenklar användarupplevelsen och hanteringen av stora företag med många användare.