Add-Ons
Lägg till organisationskontakter

Så här lägger du till organisationskontakter

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln hänvisar till hur man lägger till organisationskontakter. Klicka här för att lära dig mer om hur du lägger till kontakter.

Du kan väldigt enkelt lägga till dina organisationskontakter i SimpleSign för att spara dem och hålla ditt konto och arbetssätt organiserat.

1. Öppna din vänstra meny och klicka på Kontakter > Organisationer > Lägg till organisation.

2. Lägg nu till organisationsinformationen och tryck på Spara.