Add-Ons
Tvåfaktorsautentisering med sms

Lägg på ett extra säkerhetslager vid inloggning

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här funktionen är perfekt för administratörer som vill ha en högre säkerhetsnivå vid inloggning inom sin organisation. Det utgör ett extralager av skydd för att förhindra intrång till ditt konto.

1. Gå till Add-Ons och sök på "Tvåfaktorsautentisering"

2. Bekräfta eller lägg till ditt mobilnummer på fliken Inställningar

3. Klicka på "Lägg till" och en bekräftelsekod skickas till din telefon.

4. När du har angett koden är ditt telefonnummer nu parat med ditt SimpleSign-konto.

Därefter genereras en PIN-kod automatiskt varje gång du försöker logga in på ditt konto och skickas till din enhet. Du måste sedan ange den här koden i en popup för att slutföra din inloggning.