Felaktig e-post

Hur man ändrar mottagarens e-post

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du får statusen "Felaktig e-post" betyder det att mottagaren inte har fått ditt dokument på grund av fel e-postadress. Oroa dig inte, det finns en snabb lösning. Denna artikel kommer att gå igenom hur du ändrar mottagarens e-postmeddelande i dina skickade dokument.

1. Gå till "Dokument" och klicka på statusikonen bredvid dokumentet du har skickat.

2. Gå till "Deltagare" och klicka på ikonen bredvid e-postmeddelandet så kommer du att kunna uppdatera e-postadressen.

Klicka på knappen nedan för att lära dig mer om hur du ser de olika statusen för dina dokument.