Redigera utgångsdatum

Hur du redigerar utgångsdatum när du har skickat ett dokument

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har skickat ditt dokument och det har gått ut innan mottagaren hade en chans att underteckna det, oroa dig inte! Det finns ett sätt att förlänga/redigera utgångsdatumet utan att behöva skicka ett nytt dokument. Denna artikel guidar dig genom processen.

1. Gå till "Dokument" och klicka på statusikonen för det dokument du vill utöka.

2. Gå till "Deltagare" och klicka på ikonen bredvid "Signeringsdealine" och välj det datum du vill utöka till dokumentet. Se pilen på bilden nedan.

Klicka på knappen nedan om du vill veta mer om hur du arbetar med utgångsdatum som standardinställning eller när du skickar ett dokument.