Anslut till Pipedrive

Så här ansluter du SimpleSign till ditt Pipedrive-konto

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi erbjuder en integration till din Pipedrive CRM för att göra det ännu enklare att spåra processen för dina dokument och deals. Den här artikeln går igenom hur du ansluter SimpleSign till ditt Pipedrive-konto.

1. Från Pipedrive: Gå till din profil högst upp i högra hörnet och välj "Marknad", sök sedan efter SimpleSign och klicka på "Installera nu" > "Tillåt och installera".

2. Från SimpleSign: Öppna menyn till vänster, gå till "Tillägg" och sök efter "Pipedrive".

3. Klicka på tillägget och välj "Lägg till enkelt tecken". Dubbelkolla användaren du vill ansluta innan du bekräftar. Klicka sedan på bekräfta - nu är du redo att använda ditt Pipedrive-konto med SimpleSign!