Innehållsbibliotek

Hur man lägger till vanligt förekommande stycken och textblock

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du skickar dina dokument eller skapar mallar kan du behöva kopiera och klistra in stycken/textblock som du ofta använder. Genom att använda den här funktionen kan du spara innehållet och enkelt överföra det till dina dokument/mallar vid behov. Den här artikeln går igenom hur du sparar ditt innehåll med hjälp av "Innehållsbibliotek".

1. Första steget är att se till att tillägg är aktiverat genom att öppna menyn till vänster, gå till tillägg och söka efter "Innehållsbibliotek". Om tillägg inte är aktiverat, klicka på det och välj "Lägg till enkelt tecken".

2. Du är nu redo att använda innehållsbiblioteket! Gå till "Inställningar" > "Innehållsbibliotek".

3. Klicka på "Lägg till innehållsblock" och fyll i namn och innehåll och sedan "Spara ändringar".

För att lära dig mer om hur du lägger till information från innehållsbiblioteket till dina dokument och mallar, klicka på knappen nedan.