Kontoinställningar
Tilldela roller och grupper

Hur man tilldelar användare till grupper och roller

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln hänvisar till hur du tilldelar dina användare till olika grupper och roller när standardinställningarna har ställts in. Klicka här för att lära dig mer om standardinställningarna för roller och grupper.

1. När du har skapat dina grupper är du redo att bjuda in dina teammedlemmar. Klicka på gruppen och sök efter den lagmedlem du vill lägga till. Notera! En användare kan ingå i flera grupper.

2. Du kan nu tilldela dina teammedlemmar till de olika rollerna för att ställa in deras behörighetsnivåer i varje grupp. Notera! En användare kan ha olika roller i olika grupper.