Textfält

Hur man använder textfält

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Textfält är en funktion utformad för att skapa en symmetrisk design i dina dokument och mallar samt ett tydligt sätt att visa vilken information som behövs. Den här artikeln går igenom hur du använder och anpassar textfält i dina mallar.

1. Du hittar funktionen på vänster sida när du klickar i dokumentet och verktygsfältet visas. För att lägga till ett textfält klickar du bara på knappen så läggs ett till i din innehållsruta.

2. Klicka på textfältet för att ställa in dina inställningar. Du kan välja mellan olika designalternativ, vem fälten tillhör och vilken information du letar efter som ska fyllas i. Notera! Hittar du inte det du letar efter? Klicka bara på "Nytt fält" och fyll i den information som behövs. Klicka på den grå ikonen på höger sida för att spara.