Kryssrutor

Hur man använder kryssrutor

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln går igenom hur du använder kryssrutor i dina dokument och mallar.

Klicka på funktionen så läggs den till i din innehållsruta. Klicka på rutan för att justera inställningarna. Kanske vill du att mottagaren bara markerar rutan eller kanske vill du bifoga information som bara ska vara synlig om det är relevant.

Notera! Du måste också lägga till ett namn i kryssrutan och spara det genom att klicka på den grå ikonen. På detta sätt kommer du kunna fylla i informationen från "Detaljer" också.