Drop-lista

Hur man skapar drop-listor

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår droplist-funktion är ett utmärkt sätt att få med olika alternativ att välja mellan och att kunna använda samma mall för samma övergripande syfte. Den här artikeln går igenom hur du använder och skapar drop-listor.

1. Klicka på funktionen så läggs den till i din innehållsruta. Klicka nu på funktionen för att justera dina inställningar eller välj från den sparade drop-listan.
Notera! Eftersom detta är ett utmärkt sätt att bygga anställningsavtal är många av drop-listorna anpassade efter detta.

2. Vill du skapa en ny drop-list? Gå till ny drop-list > Döp drop-listan efter vilken information eller fråga du letar efter > Lägg till alternativen för svar. Genom att klicka på "Visa mer" kan du välja önskad design för drop-listan. Se video nedan.