Kopiera dokumentlänk

Samla in dokumentlänken och skicka samma dokument igen från din inkorg

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har skickat ett dokument till en mottagare och därefter vill skicka samma dokument men denna gång från din vanliga e-post gör du så här:

1. Gå till "Dokument"
    Klicka på dokumentet som du vill samla in dokumentets URL ifrån och visa helskärm (så att det öppnas i ett nytt fönster).

2. Klicka på "Deltagare"
    Klicka på deltagaren (mottagaren) som du vill hämta dokumentets URL ifrån

3. Klicka på "Kopiera dokumentlänk"

4. Infoga länken i ett e-postmeddelande.
Sätt nu in den länken i ett privat e-postmeddelande och skicka det.
Observera att varje deltagare har sin egna unika länk. Så se till att bara skicka den till den enda och rätta deltagaren.

Detta är en användbar funktion när:

a) Du ska skicka en mer personlig påminnelse

b) När din mottagare hävdar att denna inte fått första mejlet