Add-Ons
Ärendehantering

Skapa egna aktiviteter för hur dokument ska behandlas

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med hjälpa av den här funktionen kan du och dina kollegor sätta upp egna att-göra-listor för olika typer av dokument.

Ni väljer själva vilka aktiviteter som ska genomföras för att ett dokument ska bli färdigbehandlat. När ni har genomfört och bockat av aktiviteten får dokumentet en grön bock och du eller dina kollegor kan enkelt hålla koll på vilka dokument ni har behandlat och inte.

1. Gå till Add-ons

2. Sök efter Ärendehantering och aktivera

3. Gå till inställningar

4. Lägg till namn på aktiviteten, vilken dokumenttyp och status aktiviteten ska gälla för

5. Gå till dokumentvyn och klicka på ett dokument och du kan nu bocka för om du utfört aktiviteten

6. Nu kan du enkelt filtrera dina behandlade och ej behandlade dokument