Editor

Skapa dynamiska mallar med vår editor

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

SimpleSign har en kraftfull redigerare som hjälper dig att skapa och redigera dokument i plattformen. Du behöver inte bygga eller hantera dokumentet lokalt på din dator, vilket spar tid och ger säkert arbete i molnet.

Redigeraren hjälper dig att enkelt skriva text, dra och släppa bilder samt lägga till dynamiska fält som kryssrutor, datumväljare, knappar, drop-listor och mer.

1. Gå till Add-ons och lägg till "Redigeraren"

2. Klicka på "Ny signering" högst upp på sidan

3. "Blank sida"

4. Klicka i dokumentet och redigeraren kommer fram högst upp