Add-Ons
Ladda upp fil efter signering

Ladda upp filer efter att dokument har signerats

Jennifer Alexandersson avatar
Skrivet av Jennifer Alexandersson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med den här funktionen kan du ladda upp filer efter att dokumentet har signerats.

1. Aktivera i Add-ons

2. Gå till "Inställningar" och välj för vilka dokumenttyper det ska gälla. Färdigställ och skicka iväg dokumentet.

3. Gå till "Dokument" och välj det skickade avtalet. Dokumentet visas till höger, klicka på det för att öppna i ny flik.

4. Efter att det har signerats av mottagaren ser du denna bild till höger om dokumentet

5. Välj valfri fil att ladda upp.