Påminnelser

Hur automatiska påminnelser fungerar i Avtalsbevakning

Christian Nicolaisen avatar
Skrivet av Christian Nicolaisen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har behörighet kan du bestämma vilken påminnelsestruktur dina avtal ska få. Välj hur många påminnelser som ska skickas ut inför en viktigt avtalshändelse, sk. påminnelseintervall. En påminnelseintervall innebär att systemet skickar ut flera påminnelser inför att avtalshändelsen inträffar.

Påminnelse om

Påminnelser skickas inför följande avtalshändelser:

• Inför att det löper ut

• Automatisk förnyelse

• Sista uppsägningstillfälle

Skicka till

Sedan väljer du vilka användare inom företaget som ska ta emot påminnelsen.

• Alla som är avtalsansvariga

• Alla som är avtalsansvariga men som har en specifik roll uppsatt (via funktionen Grupper och behörigheter)

• Alla som har tillgång till avtalskortet i SimpleSign.

Påminnelseintervall

Här kryssar du för om man ska få

• En påminnelse samma dag som händelsen inträffar

• En påminnelse dagen före avtalshändelsen inträffar

• En påminnelse en vecka före avtalshändelsen inträffar

• En påminnelse anpassat i x dagar innan avtalshändelsen inträffar

Fördelar

• Utan påminnelser riskerar du att missa en viktig avtalshändelse, vilket kan medföra oönskade kostnader.

• SimpleSign bevakar viktiga avtalshändelserna så att du inte behöver skapa egna rutiner för denna hantering. Detta sparar in tid samtidigt som du får "peace of mind".