Sök och filtrera avtalskort

Hur sökfunktioerna fungerar i Avtalsbevakningen

Christian Nicolaisen avatar
Skrivet av Christian Nicolaisen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avtalsbevakningen erbjuder en sökfunktion med stöd för olika filter. Eftersom dina avtalskort kan innehålla attribut (fält/metadata) kan du enklare söka fram ett avtalskort baserat på denna information.

Förutom sökfunktioner kan du filtrera på:

Status
Visa endast aktiva eller inaktiva avtal.

Avtalstyper
(ex. Leverantörsavtal, Kundavtal, Anställningsavtal)

Avtalskategorier

(ex. Dator och tillbehör, Hyror, Mjukvaror, Stockholm, Göteborg, Malmö)

Avtalshändelse inom 60 dagar
Välj att visa alla avtalskort som löper ut eller automatiskt förnyas inom 60 dagar

Avancerat filter
Med avancerat filter kan du skapa unika filter i olika kombinationer.

Som du ser på bilden nedan kan du välja att filtrera på ett eller flera attribut samt välja om värdet (innehållet i attributet) ska vara lika med: är, är inte, börjar med, slutar med eller innehåller.

Du kan även skapa filterkombinationer för djupare filtrering.

Fördelar

1. Du hittar dina avtalskort utan krångel

2. Du kan enkelt ta fram listor baserat på viktiga filter. Ex. en lista med dina dyraste avtalskort inom en viss kategori.

3. Genom att se vilka avtal som saknar dokument, kan du komplettera eller agera på denna information.

4. Med avancerat filter kan man få fram specifik information som annars skulle vara mycket tidsödande.