Skapa aktiviteter

Hur du skapar aktiviteter på avtalskort

Christian Nicolaisen avatar
Skrivet av Christian Nicolaisen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan lägga till en eller flera aktiviteter i ett avtalskort och tilldela vem eller vilka användare internt som är ansvariga för aktiviteten. Den användare eller den grupp som är ansvarig för aktiviteten kommer automatiskt få påminnelser om att genomföra aktiviteten i tid.

Beskrivning

Ange vad aktiviteten innefattar. Ex. omförhandla ett avtal med en leverantör.

Förfallodatum

Ange när aktiviteten senast ska slutföras.

Tilldela

Välj vem eller vilka som är ansvariga över att genomföra aktiviteten.
Du kan välja en användare eller en grupp (från de grupper du skapat i
funktionen: Grupper & behörigheter).

Aktiviteten visas på tidslinjen i avtalskortet. Varje aktivitet “bockas av” för att visa att den har slutförts.

Ej slutförda aktiviteter visas under fliken: Viktiga datum, som finns på avtalskortet.

På Dashboarden (SimpleSigns förstasida) kan du aktivera appen: Ärenden & Påminnelser. Där listas alla de ej slutförda aktiviteter som finns på de avtalskort som du har tillgång till. Här ser du om någon aktivitet är kommande eller förfallen tillsammans med vem som är tilldelad aktiviteten.

Genom att klicka på beskrivningen länkas du till avtalskortet.

Fördelar

• Du har en och samma plats för avtalsrelaterade aktiviteter.

• Det blir enkelt för dig att skapa och delegera uppgifter kring dina avtal.

• Ditt företag får en gemensam bild över vilka som är ansvariga för avtalens olika aktiviteter. Vilket minimerar missförstånd och onödiga e-post/samtal.

• Färre avtalsrelaterade uppgifter hamnar mellan stolarna.