Ladda upp avtal i bulk

Hur du skapar flera avtalkort samtidigt

Christian Nicolaisen avatar
Skrivet av Christian Nicolaisen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Istället för att registrera dina avtal en och en, kan du ladda upp avtal i bulk (flera samtidigt).

Informationen kring dina avtal behöver finnas i en excel-lista ( CSV-format). Varje rad i listan ska innehålla avtalsinformation, så som: startdatum, avtalsnamn osv.

Först väljer du vilken avtalstyp som avtalen ska tillhöra. Det innebär att du behöver en excel-fil per avtalstyp eftersom varje avtalstyp innehåller olika appar och information.

Välj avtalstyp och sedan klicka på välj CSV.

När du laddat upp din Excel-fil måste du ange vad varje kolumn i filen avser.

Varje rad kommer motsvara ett avtalskort.

Fördelar

• Du sparar in dyrbar tid genom att få upp dina gamla avtal på nolltid.

• Du kommer igång snabbare.

• Du minimerar risken med fel-inmatningar eftersom dina gamla avtal läses in automatiskt.