Bifoga dokument till avtalskorten

Hur du lägger till dokument i ett avtalskort

Christian Nicolaisen avatar
Skrivet av Christian Nicolaisen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varje avtalskort kan innehålla en eller flera dokument. Detta är en av fördelarna med att använda avtalskort och inte endast ett dokumentarkiv, eftersom du nu kan samla alla dokument kring ett avtal på en och samma plats. Det filformat som stöds är word, excel och pdf.

Du kan välja att ladda upp ett eller flera filer dokument samtidigt.

När du laddar upp ett dokument till ett avtalskort kommer det automatiskt finnas tillgängligt och sökbart i ditt dokumentarkiv med statusen: uppladdat.

Har du redan ett dokument i SimpleSign's dokumentarkiv kan du istället söka fram dokumentet och länka det till avtalskortet.

Varje länkat dokument visas på avtalskortets tidslinje.

Klickar du på dokumentet får du fram mer information. Här ser du den detaljerade dokumentvyn.

Sparat i mappen

Vilken mapp dokumentet är sparat i (man kan spara dokument i mappar, mapparna finnas under fliken: Dokument - listvy mappar).

Dokumenttyp

Vilken dokumenttyp filen har

Länkat till

Här visar det att filen är länkat till avtalskortet du befinner dig i. Eftersom samma vy även visas i fliken Dokument (dokumentarkivet) så kan du från dokumentsidan gå till avtalskortet.

Få delbar länk

Om du vill dela dokumentet externt kan du få en delbar länk. Först måste du ändra från är privat till är pubik

Förfallodatum

Om du skickar dokumentet för esignering så visas e-signeringens förfallodatum här.

Lägg till sökbar tag

Här skriver du in en eller flera sökbara taggar. Det gör att du enklare kan söka fram dokumentet i framtiden.

Bilden

Klicka på bilden för att läsa dokumentet

Ikonerna från vänster till höger

Brev-ikon

Om dokumentet är ute för esignering kan du skicka en påminnelse

Cirkelpil-ikon

Du kan återanvända dokumentet för att skicka ut det för esignering

Pilner-ikon

Ladda ner som PDF

Tre prickar-ikon

Fler inställningar

Pilhöger - ikon

Stäng

Under Fler inställningar finner du följande alternativ:

Fullskärm: Visar dokumentet i fullskärm.

Länk: Visar vilket avtalskort dokumentet är länkat till.

Intern påminnelse: Funktion för att ange en påminnelse till dig själv. Påminnelsen skickas ut via e-post på utsatt datum.

Redigera dokumentet: Funktion för att redigera dokument som du skickat ut med esignering.

Indexdata: Här kan du läsa dokumentets indexdata. Indexdatan innehåller all metadata (attribut och värden) om dokumentet.

Papperskorgen: Här raderar du dokumentet

När du söker efter dina avtalskort kan du tydligt se om ett avtalskort har eller saknar ett dokument (bilaga). Finns ett dokument visas en gem intill avtalsnamnet.

Fördelar

• Du kan snabbt se vilka avtalskort som saknar dokument.

• En och samma plats för att djupdyka i avtalsvillkor m.m.

• Ordning och reda.

• Du kan samla fler dokument till ett och samma avtalskort. Så alla avtalsrelaterade dokument finns på en och samma plats.