Sätt behörigheter för Avtalsbevakning

Hur du hanterar behörigheter för dina avtalskort

Christian Nicolaisen avatar
Skrivet av Christian Nicolaisen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan dela upp dina användare i grupper (ex. HR, Admin, Sälj, Stockholm, Göteborg) och därmed på ett enklare sätt delegera ut aktiviteter och tillgången till dina avtalskort.

Varje användare kan tillhöra en eller flera grupper och inneha olika behörigheter inom respektive grupp.

En behörighet kan ex. ge en användare möjligheten att redigera avtalskorten inom en avtalstyp eller tvärtom begränsa möjligheten att se och/eller redigera.

Skapa roller med olika behörighetsnivåer inom Avtalsbevakning

Lägg till en användare i en grupp, ge användaren en roll. Inom gruppen kan du sedan välja vilka avtalstyper som ska delas till användarna inom gruppen.

Eftersom varje användare kan ha unika roller, så bestämmer rollens behörigheter (enligt ovan) vad användaren kan göra med de avtalskort som delas till gruppen.

Fördelar

• Du kan snabbare att dela ut tillgången till avtalskort genom grupper, eftersom du inte behöver göra det på individnivå.

• Du kan ställa in vem som får se vad, så att inte fel personer får tillgång till känslig information.

• Begränsa behörigheter så att ingen användare tar bort ett avtalskort av misstag.