Online Succes koppeling

Online Succes toont via een online tool wie er wanneer op jouw website heeft gekeken.

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door Online Succes aan Simplicate te koppelen worden deze leads automatisch doorgezet naar Simplicate CRM.

Wat houdt de integratie tussen Simplicate en Online Succes in?

Met de integratie tussen Online Succes en Simplicate worden alle relevante leads automatisch in jouw Simplicate CRM gezet. De software van Online Succes herkent namelijk bedrijven die jouw website hebben bezocht en verrijkt deze, door koppelingen met o.a. LinkedIn en Company Info, met relevante informatie. Op basis van de triggers die je zelf instelt, vult Simplicate CRM zich vervolgens automatisch met potentiële leads:

• Simplicate CRM wordt elke dag voorzien van nieuwe relevante leads

• Je hebt direct inzicht in de bezochte pagina’s

• Je krijgt inzicht in alle relevante sales gegevens (zakelijke beslissers, gebruikte software, etc.)

• Je bespaart tijd en geld en verhoogt de sales productiviteit

• Met één druk op de knop heb je een offerte verstuurd

Zelf aan de slag met de Online Succes koppeling

Wil jij ook gebruik maken van deze integratie? Dan heb je een account van zowel Simplicate als Online Succes nodig. De integratie is eenvoudig te realiseren door in Online Succes via het bedrijfsprofiel, de Simplicate API key, API Secret en Domeinnaam in te vullen. Deze vind je in Simplicate via Instellingen > Algemeen > API.

Via een ‘bedrijfspagina’ in Online Succes kun je vervolgens met één druk op de knop een bedrijf eenvoudig toevoegen aan Simplicate CRM.