Sales
Werken in Sales
Naam en e-mailadres van waaruit je offertes en facturen verstuurt
Naam en e-mailadres van waaruit je offertes en facturen verstuurt

De naam en het e-mailadres van waaruit je je offertes (en facturen) verstuurt, kan je per bedrijfsprofiel instellen.

Gerard Loode avatar
Geschreven door Gerard Loode
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Bedrijfsprofiel.

Klik het desbetreffende bedrijfsprofiel aan en ga naar het tabblad 'Offerte' of 'Factuur':

Gebruiker

Kies je voor 'Gebruiker', dan wordt de offerte altijd verzonden vanuit de persoon die in Simplicate de offerte verstuurt.

Mijn bedrijf

Kies je voor deze instelling dan wordt de offerte verstuurd vanuit het mailadres dat bekend is op de CRM-kaart van dit bedrijfsprofiel.

Anders

Kies je voor 'Anders', dan worden de offertes altijd verzonden vanuit het e-mailadres dat je hier invult. Ongeacht wie het verstuurt. In het geval van bovenstaande afbeelding zal de offerte dus verzonden worden vanuit het e-mailadres: no-reply@simplicate.app, met als naam: Simplicate

Let op: deze functie kan alleen gebruikt worden wanneer de SPF records zijn toegevoegd aan het eigen DNS.