HRM
Instellingen HRM
Burgerlijke staat bepalen per medewerker

Het zelf instellen van de burgerlijke staat.

Jorike van Dijken avatar
Geschreven door Jorike van Dijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Per medewerker kun je de burgerlijke staat vastleggen. We hebben alvast een aantal opties in Simplicate gezet. Deze opties kun je eenvoudig zelf aanpassen via de Instellingen (Instellingen > HRM > tabblad 'Burgerlijke staat'). Je past een bestaande optie aan door simpelweg op de optie te klikken. Wil je een burgerlijke staat toevoegen? Klik dan op '+ Nieuw', rechtsboven in jouw scherm. Zo bepaal je eenvoudig welke varianten er voor jouw organisatie gelden.

Vervolgens kun je in de HRM-module op het tabblad 'persoonsgegevens' de burgerlijke staat van medewerkers vastleggen.