Behörighetshantering för mappar

Här beskrivs hur du hanterar behörigheter i ett projekt för de mappar en deltagare ska ha åtkomst till.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att hantera behörigheter för projektdeltagare:

1. Gå till projektet du vill hantera behörighetsnivåer för.

2. Välj Projektdeltagare för se alla projektdeltagare.

3. Markera den deltagare vars behörighet ska anpassas.

4. Välj vilka "taggar" som den markerade deltagaren ska ha tillgång till.

5. Välj Läsa eller Editera för resp tagg du lagt till. Editera innebär att man har möjlighet att ladda upp filer i mappar med motsvarande tagg.

Tagghantering

En deltagare med t.ex. taggen "Entreprenör" kommer att kunna se vad som finns i mappen "Entreprenör" och har deltagaren även "Editera" markerat så kommer den även kunna ladda upp filer. Har deltagaren endast "Läsa" kan den bara förhandsvisa och ladda ner filerna i mappen.