Hoe voeg ik een nieuw product toe in Smartendr?
Willem Van de Walle avatar
Geschreven door Willem Van de Walle
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Of je kan het hieronder nalezen.

De vuistregel is dat je alle producten (en modifiers) eerst in je kassasysteem (bv: Lightspeed) aanmaakt of aanpast en nadien in Smartendr synchroniseert. We nemen dan alle informatie integraal over (bv: beschrijvingen, producten, categorieën, ..).

1. Maak een nieuw product aan of pas deze aan in Lightspeed.

2. Ga naar Catalogus -> edit menu -> knop “Acties” -> “Synchroniseren”

Wanneer je een nieuwe categorie wil toevoegen, doe je als volgt:

Maak de nieuwe categorie aan in Lightspeed en plaats hier producten in.

Ga naar Catalogus -> edit menu -> knop “Acties” -> “Synchroniseren”

Ga naar Catalogus -> edit menu -> knop “Acties” -> “Importeren” en voeg de nieuwe categorie toe.

Let wel dat je jouw Lightspeed instellingen correct hebt staan.

Algemeen -> Lightspeed -> “auto add product to category” -> aanvinken.

TIP: Wanneer je de beschrijving van een product rechtstreeks wil invullen in Smartendr (en dus niet in Lightspeed), moet je volgende instelling uitschakelen.

Algemeen -> Lightspeed -> “auto overwrite description” -> uitvinken.