Alle collectiesMenu
Hoe maak ik producten onzichtbaar of niet-beschikbaar?
Willem Van de Walle avatar
Geschreven door Willem Van de Walle
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Categorie onzichtbaar maken

Catalogus -> Open Menu -> Schakel knop “zichtbaar” uit in rechterkolom naast de gewenste categorie

Product onzichtbaar maken

Catalogus -> Open Menu -> Schakel knop “zichtbaar” uit in rechterkolom naast het gewenste product. Het product is niet zichtbaar voor de klant.

Product niet beschikbaar maken (=uitverkocht)

Catalogus -> Open Menu -> Schakel knop “beschikbaar” uit in rechterkolom naast het gewenste product. Er verschijnt “Uitverkocht” onder het product en men kan dit niet bestellen.

Product "snoozen" (tijdelijk onbeschikbaar maken)

Catalogus -> Open Menu -> Open categorie -> klik op het wekkertje achter het gewenste product.

Kies hoelang je het product op onbeschikbaar wil zetten.