SMS feature
Willem Van de Walle avatar
Geschreven door Willem Van de Walle
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de bestellingen niet opdient aan de tafel, kan je ervoor kiezen om te werken met de SMS feature. Dit houdt in dat je klanten een sms kan sturen van zodra hun bestelling klaar is. (let wel: hieraan is een meerkost verbonden)

Hoe je dit instelt, zie je hier (minuut 1:08):

Of je leest het nog eens rustig na hieronder.

Smartendr > Bestellingen > In De Zaak

Kies een bestelling en druk op "verzend sms". Er verschijnt een pop-up venster waar je de tekst van de SMS kan personaliseren. Je kan tot 5 gepersonaliseerde SMS teksten instellen.

Je kan rechtsbovenaan kiezen om te veranderen naar werkmodus zodat alle bestellingen opengeklapt zijn.

Wanneer je een deel van de bestelling klaar hebt, kan je klikken op dit item. Het item wordt dan doorstreept. Je kan hier ook een refund doen.